De geheime kersentuin en Monsterverhalen

De groep Gamma van Sesar speelt ‘De geheime kersentuin’.

De barones heeft een heel groot landhuis met een prachtige kersentuin. Ergens in deze tuin is diep verborgen een geheime deur. Als je hier doorheen gaat kom je in een sprookjesachtige wereld. Hier wonen de meest fantastische figuren als Peter Pan, Alice (van Wonderland) en Humpty en Dumpty. Maar dan slaat het noodlot toe voor de barones. Zij komt in financiële problemen en dreigt huis en tuin te verliezen. Wat gebeurt er dan met de geheime tuin en haar bewoners? Wie kan ze redden?

Kaarten bestellen

De geheime kersentuin wordt in combinatie met Monsterverhalen gespeeld.

De oudste jongerengroep van Sesar toneel speelt ‘Monsterverhalen’.

Denk je eens in: je bent 13 en je moeder is ziek. De behandelingen die ze moet ondergaan helpen niet voldoende en het gaat bergafwaarts met haar. Wat gebeurt er dan met jou?

Het overkomt de 13-jarige Nora. Haar wereld staat op z’n kop als haar moeder vecht voor haar leven. En hoewel Nora probeert sterk te zijn, stapelen de problemen zich op: pestende klasgenoten, een bemoeizieke oma … eigenlijk geen wonder dat ze last krijgt van nachtmerries. Kan de oude boom in hun achtertuin haar helpen om op de been te blijven?

Kaarten bestellen

Monsterverhalen wordt in combinatie met De geheime kersentuin gespeeld.

De voorstelling Monsterverhalen is niet geschikt voor hele jonge kinderen. Het onderwerp is waarschijnlijk te aangrijpend of te onbegrijpelijk. We raden aan: 9+

Share Button