Huidige voorstellingen

Koning van Katoren

De jongste acteurs van Sesar (de alfa- en beta-groep​, 8 – 12 jaar) spelen het avonturenverhaal ‘Koning van Katoren’, naar het beroemde jeugdboek van Jan Terlouw. De koning van Katoren is overleden en Stach, een stoere tiener, wil koning worden. Maar de ministers zijn aan de macht. Zij eisen dat Stach 4 levensgevaarlijke opdrachten doet, en pas dan mag hij koning worden. Samen met Hazel gaat Stach de uitdaging aan. Gaat het hem lukken?

Zondag 15 april 11.00 uur en 13.30 uur in Theater CultuurCampus Vleuterweide. Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten.

De voorstelling van 13:30 is uitverkocht.

Bestel kaarten

 

Midzomernachtsdroom / Like

Twee toneelstukken in 1 voorstelling! De jongeren van Sesar (12-14 jaar, de gamma-groep​) spelen Midzomernachtsdroom, gebaseerd op het klassieke toneelstuk van Shakespeare. Het is een verhaal over liefde, vriendschap en jaloezie. Het speelt zich af in het lieflijke elfenbos waar Puck, de stoute boself, zijn flauwe grapjes uithaalt en alles nog ingewikkelder maakt.

 

 

 

De oudste groep (14+, de deltagroep​) speelt haar zelfgemaakte ‘montagevoorstelling’. Ook deze voorstelling gaat over vriendschap. Wat zeggen je vriendschappen over wie jij bent? Wat is echt en wat is nep? Alle gebeurtenissen spelen zich af in een spannende omgeving: tijdens kamp, in het bos. Kom kijken naar deze verrassende voorstelling.

 

Zaterdag 14 april 19.00 uur en zondag 15 april om 16.00 uur in Theater CultuurCampus Vleuterweide. Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten

Bestel kaarten

Share Button