Snorro – Streetstory – Goudvissen en andere metaforen

 

Op zaterdag 1 april en zondag 2 april 2017 speelde Sesar toneel drie voorstellingen in theater Vleuterweide in Vleuten: Snorro, Street Story en Goudvissen en andere metaforen. De voor-stellingen zijn gemaakt door en voor jongeren onder leiding van een regisseur.

De jongste acteurs van Sesar (8 – 12 jaar) speelden het bekende avonturenverhaal Snorro, de gemaskerde held. Snorro en zijn paard Wervelwind bestrijden het onrecht en helpen de arme inwoners van Burrito. Iedereen houdt van Snorro (behalve de commandant..). Maar wie is hij eigenlijk?

De twee oudste groepen (12 – 17 jaar) hebben elk een eigen voorstelling gemaakt. De verhalen gaan over jongeren die hun weg vinden in een rumoerige wereld. Hoe houden zij stand en welke keuzes kunnen en moeten zij maken?  Street Story gaat over knokken om erbij te horen, gedoe met ouders en het belang van vriendschappen. Goudvissen en andere metaforen draait ook om eigentijdse thema’s als verhuizing door scheiding van ouders, bij de groep willen horen en jezelf leren kennen. Met als boodschap: met humor, liefde en vriendschap is het leven fijn.

 

 

 

Share Button